Skip Navigation Links

NyhedsarkivVælg år: 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
Vælg måned: Jan. Feb. Marts April. Maj. Juni Juli Aug. Sep. Okt. Nov. Dec.


Glædelig jul og godt nytår


24-12-2020 08:07:30    Af Bengt    Vist 6359 gange
Kære Alle,
 
De Danske Garderforeninger har fra Chefen for H.M. Dronningens Adjudantstab, oberst, kammerherre Lasse Harkjær modtaget en henvendelse vedrørende fremmøde på Amalienborg Slotsplads henholdsvis nytårsaften og nytårsdag.
 
Adjudantstaben og politiet henstiller kraftigt til, at gamle gardere ikke møder frem på slotspladsen henholdsvis nytårsaften og/eller nytårsdag. Mange gamle gardere ligesom flere garderforeninger har som tradition at mødes på Amalienborg Slotsplads og ønske godt nytår, men Corona-situationen i Danmark gør, at dette ikke bør finde sted i år. Covid-19 smitten i Danmark og særligt i København er høj, og det at samles på slotspladsen, bør således udskydes til næste år.
 
Derudover skal nævnes, at politiet vil have særlig opmærksomhed rettet med Amalienborg Slotsplads begge dage, og der vil således blive foretaget fornøden indgriben, såfremt antallet af fremmødte på slotspladsen skønnes værende for stort, eller at det skønnes, at der sker forsamling af personer, der kender hinanden, i modstrid med det gældende forsamlingsloft.
 
Parademæssigt vil paraden nytårsdag være uden det kendte ceremoniel, hvorfor afløsning vil ske i Corona-reduceret form. Ligeledes vil musikkorpset ikke deltage, og der vil således ikke være koncert på slotspladsen.
 
Med denne henvendelse henstilles derfor også fra De Danske Garderforeninger til, at nytårstraditionen med at besøge Amalienborg Slotsplads ikke finder sted i år, men i stedet udskydes til årsskiftet 2021/2022.
 
Med Garderhilsen
De Danske Garderforeninger
Jan Stoltenborg
Forretningsfører


Seneste nyheder

Seneste generalforsamling

Referat fra generalforsamling 2021
Formandens beretning
Bowling udvalg
Skyde udvalg

Skydning
Skydning i skydekælderen under Herfølge Skole.
Besøg samtidig vores garderstue i tilknytning til skydebanen.
Vi skyder hver tirsdag kl. 19.00. (Primo oktober til ultimo april).
____________________________

Bowling
Bowling i Køge bowlingcenterhver ondsag 18:00 - 19:00

__________________________

 


Powered by Marcisoft WendtCMS